Πως να καθαρίσετε την αύρα σας - Η αύρα υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε

Πως να καθαρίσετε την αύρα σας - Η αύρα υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε

👉Η αύρα είναι το ενεργειακό αντίστοιχο του φυσικού μας σώματος, το οποίο εκτείνεται περίπου ογδόντα εκατοστά έως ενάμιση μέτρο πέρα ​​από αυτό.

Η αύρα λειτουργεί σαν ένα πεδίο δύναμης που μας σταματά να απορροφούμε όλη την ενέργεια στο περιβάλλον μας, ένα φίλτρο που υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και βλέπουμε τον κόσμο.

Η αύρα του καθενός φαίνεται ελαφρώς διαφορετική (περιέχει διαφορετικά χρώματα) με βάση τις τρέχουσες διαθέσεις αλλά και τις βαθύτερες πεποιθήσεις και τα μοτίβα που διατηρούμε. Όταν η αύρα μας δεν καθαρίζεται τακτικά μέσω της ανάπαυσης και της διαλογιστικής ησυχίας (Voice Healing), μπορεί να γίνει θολό και η ενέργειά μας να βαρύνει. Αν η αύρα μας είναι θολή ή θαμπό χρώμα, δεν μπορούμε να φέρουμε την ενέργειά μας στον κόσμο με δυνατό τρόπο. Όταν βιώνουμε χαρά ή ακολουθούμε τα όνειρά μας, η αύρα μας θα εκπέμπει ένα συγκεκριμένο χρώμα ευθυγραμμισμένο με αυτό. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η αύρα μας μπορεί να θολώσει από βαριές αρνητικές εμπειρίες και μπορούμε να αναλάβουμε τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων και να περιορίσουμε τα κοινωνικά μηνύματα.

Πώς να εξασκήσετε την αναπνοή της αύρας

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, η εύρεση της εσωτερικής γαλήνης και η διατήρηση της συνολικής ευημερίας έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντική. Μια ισχυρή τεχνική που μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη αυτών των στόχων είναι η αναπνοή με αύρα. Η αναπνοή της αύρας είναι μια αρχαία πρακτική που περιλαμβάνει συνειδητή κατεύθυνση και χειρισμό της ροής ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα σας. Εξασκώντας την αναπνοή με αύρα, μπορείτε να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας, να προωθήσετε τη χαλάρωση και να αναπτύξετε μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας.

Πως να καθαρίσετε την αύρα σας μέσω της της αναπνοής 

Βήμα 1: Προετοιμασία για την αναπνοή της αύρας 
Πριν εμβαθύνετε στην αναπνοή της αύρας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την πρακτική σας. Βρείτε έναν ήσυχο και άνετο χώρο όπου μπορείτε να καθίσετε ή να ξαπλώσετε χωρίς περισπασμούς. Χαμηλώστε τα φώτα, παίξτε απαλή ορχηστρική μουσική αν θέλετε και βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας διακόψουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας. Η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που υποστηρίζει τη χαλάρωση θα ενισχύσει την εμπειρία αναπνοής της αύρας.

Βήμα 2: Χαλάρωση και κεντράρισμα 
Ξεκινήστε παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Αφήστε κάθε ένταση ή στρες να διαλύεται με κάθε εκπνοή. Μόλις νιώσετε πιο χαλαροί, εστιάστε στο να κεντράρετε τον εαυτό σας. Φανταστείτε μια χρυσή κλωστή να τρέχει από τη βάση της σπονδυλικής σας στήλης και να σας γειώνει στη γη. Νιώστε τον εαυτό σας να ριζώνει και να συνδέεται με την ενέργεια της γης.

Βήμα 3: Συνειδητή Αναπνοή 
Φέρτε την επίγνωσή σας στην αναπνοή σας. Πάρτε αργές, βαθιές αναπνοές, εισπνέοντας από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα. Καθώς εισπνέετε, φανταστείτε να αντλείτε καθαρή, ζωντανή ενέργεια. Οραματιστείτε αυτή την ενέργεια να γεμίζει το σώμα σας και να διευρύνει την αύρα σας. Με κάθε εκπνοή, απελευθερώστε κάθε αρνητικότητα, στάσιμη ενέργεια ή ένταση. Φανταστείτε το να φεύγει από το σώμα σας και να διαχέεται στο σύμπαν.

Βήμα 4: Αλληλεπίδραση με την αύρα σας 
Μόλις νιώσετε άνετα με τη συνειδητή αναπνοή, στρέψτε την προσοχή σας στην αύρα σας. Τεντώστε τα χέρια σας μπροστά σας και φανταστείτε την ενέργεια να ρέει από το κέντρο της καρδιάς σας μέσα από τα χέρια σας και στα χέρια σας. Αισθανθείτε την ενέργεια στα χέρια σας και οραματιστείτε την ως ένα λαμπερό, λαμπερό φως. Καθώς συνεχίζετε να αναπνέετε, μετακινήστε απαλά τα χέρια σας προς τα έξω, σαν να σμιλεύετε ή να διαμορφώνετε την αύρα σας.

Βήμα 5: Καθαρισμός και εξισορρόπηση της αύρας 
Με την ενέργεια να ρέει μέσα από τα χέρια σας, αρχίστε να σκουπίζετε τα χέρια σας γύρω από το σώμα σας, από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Οραματιστείτε αυτή την κίνηση σαν να καθαρίζει και να εξαγνίζει την αύρα σας. Καθώς σκουπίζετε τα χέρια σας, φανταστείτε τυχόν μπλοκαρίσματα, αρνητικότητα ή στάσιμη ενέργεια να απομακρύνονται και να διαχέονται. Συνεχίστε τη σαρωτική κίνηση μέχρι να νιώσετε μια αίσθηση ελαφρότητας και ισορροπίας μέσα στην αύρα σας.

Βήμα 6: Διεύρυνση και προστασία της αύρας 
Για να βελτιώσετε περαιτέρω την πρακτική αναπνοής της αύρας, φανταστείτε την αύρα σας να διαστέλλεται και να περιβάλλει ολόκληρο το σώμα σας. Οραματιστείτε το σαν μια ζωντανή, προστατευτική ασπίδα που σας περιβάλλει. Νιώστε την ενέργεια που ακτινοβολεί από την αύρα σας, να εκτείνεται πέρα ​​από τον φυσικό σας εαυτό. Με κάθε αναπνοή, φανταστείτε την αύρα σας να γίνεται πιο δυνατή και πιο ανθεκτική, να σας προστατεύει από αρνητικές επιρροές και να προωθεί την αίσθηση της αρμονίας.

Βήμα 7: Ενσωμάτωση και ευγνωμοσύνη 
Καθώς ολοκληρώνετε τη συνεδρία αναπνοής αύρας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την εμπειρία σας. Παρατηρήστε τυχόν αλλαγές στην ενέργεια, τα συναισθήματά σας ή τη συνολική κατάσταση της ύπαρξής σας. Εκφράστε ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την αύρα σας και να καλλιεργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας. Μεταφέρετε τη θετική ενέργεια και την επίγνωση που έχετε αποκτήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σας, ενσωματώνοντάς την στην καθημερινότητά σας.


Συνηθίζω να λέω στις διαλέξεις μου για τις εναλλακτικές θεραπείες, η αναπνοή της αύρας είναι μια βαθιά πρακτική που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας ενέργεια και να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και αφιερώνοντας τακτικό χρόνο σε αυτή την πρακτική, μπορείτε να βιώσετε μια αυξημένη αίσθηση ευεξίας, χαλάρωσης και αυτογνωσίας. Θυμηθείτε, η εκμάθηση της αναπνοής της αύρας είναι ένα ταξίδι, και κάθε συνεδρία μια μοναδική εμπειρία για τον καλό σου.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο www.ploumistos.com
Για ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1089,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,264,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1252,ΒΙΝΤΕΟ,829,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1559,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,914,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως να καθαρίσετε την αύρα σας - Η αύρα υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε
Πως να καθαρίσετε την αύρα σας - Η αύρα υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε
Πως να καθαρίσετε την αύρα σας - Η αύρα υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε
https://assets.teenvogue.com/photos/61afae85a72a04af53123aa6/16:9/w_2560%2Cc_limit/GettyImages-1092089394.jpg
https://i.ytimg.com/vi/8w6VvpOCumA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_58.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_58.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content