Στοιχεία σοκ από την Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε από όλα τα αίτια

Στοιχεία σοκ από την Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε από όλα τα αίτια

👉Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες η Eurostat, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021 οι θάνατοι στην Ελλάδα από όλα τα αίτια ήταν αυξημένοι κατά 31% σε σχέση με τον μέσο όρο θνησιμότητας μεταξύ 2016 και 2019.

Aπό το 2020, οπότε ξέσπασε η υγειονομική κρίση, η Eurostat δημιούργησε τον Δείκτη Υπερβάλλουσας Θνησιμότητας για τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ).

Η «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» εκφράζεται ως το ποσοστό των πρόσθετων θανάτων σε έναν μήνα σε σύγκριση με μια «βασική γραμμή» σε μια περίοδο που δεν έχει επηρεαστεί ακόμη από την πανδημία (2016-2019).

Πρόκειται για έναν δείκτη που μπορεί να καταγράψει τον αντίκτυπο της πανδημίας με ενδεχομένως πιο ακριβή τρόπο από την καταμέτρηση των θανάτων μόνο από Covid, καθώς ξεπερνάει πολλά εμπόδια, όπως αυτό της μη καταγραφής κρουσμάτων που καταλήγουν ή το φαινόμενο να πεθαίνουν ασθενείς από άλλες αιτίες γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να νοσηλευτούν, ή επίσης θανάτους που σημειώθηκαν λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία, τα οποία ασχολούνται κυρίως με τον Covid.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δείκτης έφτασε στο υψηλότερο ποσοστό του στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο (34,8%), ενώ είναι σταθερά και συνεχόμενα πολύ πιο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο από τον Μάρτιο του 2021. Αναλυτικά, τον Μάρτιο του 2021 ο ευρωπαϊκός μέσος όρος ήταν στο 10,5% και στην Ελλάδα 16%, τον Απρίλιο 20,6% σε σχέση με 24,8%, τον Μάιο 10,2% σε σχέση με 21,4%, τον Ιούνιο 12,8% σε σχέση με 6,5%, τον Ιούλιο 5,1% σε σχέση με 21,2%, τον Αύγουστο 8,2% σε σχέση με 34,8% και τον Σεπτέμβριο 12,1% σε σχέση με 31%.

Γενικά, εκτός από την Ελλάδα, τα υψηλότερα ποσοστά «υπερβάλλουσας θνησιμότητας» καταγράφονται τον Σεπτέμβριο στη Βουλγαρία (50%) και στη Λιθουανία (31,5%). Ποσοστό μικρότερο από 4% καταγράφεται στο Βέλγιο, στη Σουηδία και την Ουγγαρία. Επίσης, συνολικά στην Ε.Ε., μετά το ελάχιστο ποσοστό που καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2021 (5,1%), ο δείκτης υπερβάλλουσας θνησιμότητας αυξήθηκε ξανά σε 8,2% τον Αύγουστο και 12,1% τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι την ώρα που πολλές χώρες καταγράφουν ελάχιστους θανάτους με Covid-19 εμείς καταγράφουμε διαρκώς δεκάδες νέους θανάτους λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να διαλύσει το ΕΣΥ, αλλά και να επιβάλλει λανθασμένα μέτρα. Φυσικά εκτός από τους θανάτους με Covid-19 παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση σε θανάτους «χωρίς αιτία».


Σε αυτούς τους θανάτους στάθηκε σε πρόσφατη του ανάρτηση ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβαντίτης, ο οποίος είχε αναφερθεί στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Κ.Αρβανίτης:

«Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 8μηνο ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΥΘΜΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ COVID...
ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ


(Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί επικαιροποίηση προηγούμενης ανάρτησης μου, που έφτανε μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου)

Τα νεότερα στοιχεία που έβγαλε η ΕΛΣΤΑΤ πριν 3 μέρες, που φτάνουν μέχρι και την 3η Οκτωβρίου, επιβεβαιώνουν αυτό που έχουμε διαπιστώσει και αναδείξει εδώ και μήνες.

Εχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές θανατικό στον ελληνικό πληθυσμό, από τα τέλη Φεβρουαρίου, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Η σημερινή μας ανάλυση όμως, θα περιέχει περισσότερα στοιχεία από όσα είχα παραθέσει σε προηγούμενες αναλύσεις, για το πρόβλημα αυτό.

Εκτός από την σύγκριση της φετινής ολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού, με την ολική θνησιμότητα του 2020, όπως τις προηγούμενες φορές, σήμερα θα ασχοληθούμε και με την σύγκριση προς την ολική θνησιμότητα της προηγούμενης 5ετίας, του 2015-2019.

Φυσικά δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε την φετινή ολική θνησιμότητα, προς εκείνη του καθενός έτους αυτής της 5ετίας ξεχωριστά, αλλά αρκεί και μόνο η σύγκριση προς τον Μέσο Ορο της 5ετίας.

Για να μην γεμίσω την ανάρτηση με πολλές εικόνες, προτίμησα όπως πάντα να συμπτύξω τις 4 εικόνες σε μία μεγάλη.
Μία με τα αριθμητικά στοιχεία και 3 με διαγράμματα.
_________________________________________

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην αριστερή πλευρά της εικόνας βλέπουμε τα αριθμητικά δεδομένα, όπως αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
- Στην 1η στήλη είναι ο αριθμός της εβδομάδας του έτους.
- Στην 2η στήλη η ολική θνησιμότητα κάθε εβδομάδας του 2020.
- Στην 3η στήλη η ολική θνησιμότητα κάθε εβδομάδας του 2021.
- Στην 4η στήλη η διαφορά θνησιμότητας, ανάμεσα στις αντίστοιχες εβδομάδες.

Βλέπουμε ότι οι πρώτες 7 εβδομάδες έχουν αρνητικό πρόσημο, γιατί εφέτος είχαμε λιγότερους νεκρούς από πέρυσι. Από την 8η εβδομάδα και μετά και για όλες τις επόμενες, η φετινή θνησιμότητα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περσινή.

- Στην 5η στήλη το άθροισμα των διαφορών, από την αρχή του 2021.
- Στην 6η στήλη το άθροισμα των διαφορών, ξεκινώντας από την 8η εβδομάδα, όταν αρχίζει να εμφανίζεται η αύξηση της ολικής θνησιμότητας.

Μέχρι την 35η εβδομάδα (5 Σεπτεμβρίου) έχουμε μία υπερβάλλουσα θνησιμότητα, κατά 10.731 θανάτους.

Αυτό ποσοστιαία είναι μία πολύ μεγάλη υπερβάλλουσα θνησιμότητα, της τάξης του 15,7%.

Ομως, αυτό αφορά μόνο 32 εβδομάδες. Οπότε, αν το ανάγουμε σε ετήσια βάση (που είναι 52 εβδομάδες) έχουμε ένα ετήσιο ρυθμό πάνω από 19.000 θανάτων, υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με το 2020.

- Στις στήλες 7η-10η κάνω την ίδια ανάλυση, αλλά αυτή τη φορά με τον Μέσο Ορο της ολικής θνησιμότητας, της 5ετίας που προηγήθηκε, δηλαδή 2015-2019.
- Στην 7η στήλη οι Μέσοι Οροι θνησιμότητας της 5ετίας 2015-2019, ανά εβδομάδα.
- Στην 8η στήλη οι διαφορές θνησιμότητας ανά εβδομάδα, μεταξύ της φετινής και του Μέσου Ορου 5ετίας.
- Στην 9η στήλη το άθροισμα των διαφορών, από την αρχή του 2021.
- Στην 10η στήλη το άθροισμα των διαφορών, ξεκινώντας από την 8η εβδομάδα, όταν αρχίζει να εμφανίζεται η αύξηση της ολικής θνησιμότητας.

Μέχρι την 39η εβδομάδα (3η Οκτωβρίου) έχουμε μία υπερβάλλουσα θνησιμότητα, κατά 14.796 θανάτους!

Αυτό ποσοστιαία είναι μία τρομακτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα, της τάξης του 20,5%.

Ομως, αυτό αφορά και πάλι μόνο 32 εβδομάδες. Οπότε, αν το ανάγουμε σε ετήσια βάση (που είναι 52 εβδομάδες) έχουμε ένα ετήσιο ρυθμό 24.044 θανάτων, υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με το Μέσο Ορο θνησιμότητας της 5ετίας 2015-2019.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η οριζόντια κόκκινη γραμμή εκφράζει την χρονική στιγμή έναρξης της αυξημένης ολικής θνησιμότητας, (τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου).
________________________________________

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


Στην δεξιά πλευρά της εικόνας βλέπουμε 3 διαγράμματα, στοιχισμένα προσεκτικά το ένα κάτω από το άλλο και με την ίδια κλίμακα.

- Το μεσαίο διάγραμμα, με το πράσινο χρώμα, είναι η πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, από την αρχή του 2021 ως την 3η Οκτωβρίου και είναι παρμένο από το Our World in Data, όπως άλλωστε γράφει στο πάνω μέρος του.
- Το πάνω διάγραμμα δείχνει την εξέλιξη της αύξησης της ολικής θνησιμότητας του 2021, σε σχέση με το 2020, με την καμπύλη του μπλε χρώματος.
- Το κάτω διάγραμμα δείχνει την εξέλιξη της αύξησης της ολικής θνησιμότητας του 2021, σε σχέση με τον Μέσο Ορο ολικής θνησιμότητας της 5ετίας 2015-2019, με την καμπύλη μπλε χρώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:


Η κατακόρυφη κόκκινη γραμμή που διατρέχει και τα 3 διαγράμματα, από πάνω μέχρι κάτω, εκφράζει ότι ακριβώς εκφράζει η οριζόντια κόκκινη γραμμή στα αριθμητικά δεδομένα, αριστερά στην εικόνα.

Δηλαδή την χρονική έναρξη της αύξησης της ολικής θνησιμότητας και αντιστοιχεί στην έναρξη της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου (21-22 Φεβρουαρίου).
Παρατηρούμε ότι από την χρονική αυτή στιγμή και μετά, οι 3 καμπύλες ακολουθούν παρόμοια πορεία και κλίση. Σχεδόν ταυτίζονται, σε μεγάλο βαθμό.
______________________________________

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ


Αν και ακόμη δεν έχουμε σαφείς αποδείξεις για τα ακριβή αίτια της πρωτοφανούς αυτής υπερβάλλουσας ολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού, που ξεκίνησε από τα τέλη Φεβρουαρίου και συνεχίζεται αμείωτο, υπάρχουν ωστόσο αρκετές ενδείξεις για να κάνουμε μία αρχική πιθανολόγηση.

1ο ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ

Η ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Η καραντίνα είναι ένα μέτρο επείγουσας ανάγκης, που μπορεί να εφαρμοστεί για 15-20 μέρες, για να ελέγξεις μία κατεπείγουσα κατάσταση και μετά να την λύσεις.

Μία πολύ παρατεταμένη καραντίνα, για μήνες και μήνες, μπορεί να αυξήσει την θνητότητα, σχεδόν όλων των αιτιών θανάτου σε ένα πληθυσμό, με πολλούς και διαφόρους τρόπους:

- Καθυστερημένη αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών, λόγω του φόβου των ασθενών να προσέλθουν στα νοσοκομεία, μην τυχόν κολλήσουν κορονοϊό. Ετσι, πηγαίνουν συνήθως όταν είναι πολύ προχωρημένη μία νοσηρή κατάσταση και συχνά για μερικούς είναι πια αργά...
- Καθυστερημένη διάγνωση νέων σοβαρών ασθενειών, για τους ίδιους λόγους, όπως περιγράφησαν ανωτέρω.
- Αναβολή των ήδη προγραμματισμένων χειρουργείων και καθυστέρηση προγραμματισμού νέων χειρουργείων, αφού εκτελούνται μόνο τα θεωρούμενα κατεπείγοντα. Στο μεταξύ τα αναβληθέντα περιστατικά επιδεινώνονται...
- Ο παρατεταμένος εγκλεισμός φέρνει εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, ακριβώς λόγω της έλλειψης συγχρωτισμού με άλλους ανθρώπους, κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη ευπάθεια σε λοιμώξεις, φυσικά και σε εκείνη για την οποία έγινε ο εγκλεισμός!
- Η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, λόγω φτωχοποίησης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, (εξ αιτίας της ανεργίας ή της μερικής ή περιοδικής απασχόλησης τους) είναι επίσης ένας πολύ γνωστός και πολύ σημαντικός παράγοντας, που προκαλεί αύξηση της ολικής νοσηρότητας και της ολικής θνησιμότητας του πληθυσμού.
.......................................................

2ο ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ


Οι μαζικοί οριζόντιοι εμβολιασμοί, σε πρωτοφανή κλίμακα και επί δικαίων και αδίκων!

Για να εκτιμήσεις τι προκαλεί μία τόσο μαζική ιατρική πράξη, που εφαρμόζεται επί τόσο μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, ο ΜΟΝΟΣ αξιόπιστος δείκτης είναι να πάρεις την Ολική Θνησιμότητα του πληθυσμού από κάθε αίτιο, ΠΡΙΝ την έναρξη των εμβολιασμών και να την συγκρίνεις με την Ολική Θνησιμότητα ΜΕΤΑ την έναρξη των εμβολιασμών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε μήνα) και να το κάνεις αυτό για πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5 χρόνια).

Ο λόγος που παίρνουμε την Ολική Θνησιμότητα από κάθε αίτιο, για να εκτιμήσουμε τι κάνει ένα εμβόλιο σε έναν πληθυσμό, είναι γιατί δεν μας ενδιαφέρει μόνο το τι κάνει στο νόσημα για το οποίο γίνεται ο εμβολιασμός, αλλά μας ενδιαφέρει και να μην επιδεινώνει όλα τα άλλα υπάρχοντα νοσήματα και φυσικά να μην προκαλεί καινούργια.

Επειδή δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων, αν εκτός από βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες δράσεις έχει και μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, για αυτό και η παρακολούθησή του πρέπει να διαρκεί για αρκετά χρόνια.

Αν π.χ. ένα σκεύασμα προκαλεί καρκινογένεση, αυτό δεν θα φανεί μέσα στον 1ο ή 2ο, ούτε ίσως και στον 3ο χρόνο, γιατί ο μέσος χρόνος "επώασης" ενός καρκίνου, τυπικά θεωρείται η 5ετία.
_________________________________________

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Σε ποιο βαθμό συμβάλλει το καθένα από τα δύο παραπάνω αίτια (παρατεταμένη καραντίνα και εμβολιασμοί) στην πρωτοφανή αυτή υπερβάλλουσα Ολική Θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού, είναι μάλλον νωρίς ακόμη για να το πούμε με βεβαιότητα.

Ενα πράγμα όμως είναι βέβαιο: ότι και τα δύο αυτά πιθανά αίτια έχουν έναν κοινό παρονομαστή και αυτός ονομάζεται "αποτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης" στην Ελλάδα.
_____________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το ίδιο φαινόμενο έχουν διαπιστώσει για τις χώρες τους, τόσο οι Βρετανοί (από αρχές καλοκαιριού) όσο και οι Γερμανοί και πρόσφατα οι ΗΠΑ.

Φαίνεται ότι το φαινόμενο της πρωτοφανούς αύξησης της ολικής θνησιμότητας από όλα τα αίτια είναι γενικευμένο και όχι μόνο ελληνικό.

Αρα, κάτι έχει πυροδοτήσει πολλαπλούς παθοφυσιολογικούς μηχανισμούς μέσα στους πληθυσμούς».

Τα διαγράμματα:

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,603,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,836,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,230,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1126,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,288,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1346,ΒΙΝΤΕΟ,930,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1871,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,338,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2230,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,248,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,162,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,143,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,20,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1646,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,947,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6369,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,100,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,93,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1355,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,134,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,946,Eco-News,3018,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στοιχεία σοκ από την Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε από όλα τα αίτια
Στοιχεία σοκ από την Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε από όλα τα αίτια
Στοιχεία σοκ από την Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε από όλα τα αίτια
https://www.zougla.gr/assets/images/3028121.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/eurostat-31.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/eurostat-31.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content